BE
Lifestyle

Xtrazex

Op zoek naar een boost in jouw seksleven? Met Xtrazex zorg je voor een intensere gevoelsbelevenis tijdens intieme momenten. Bekijk direct het aanbod!

1 +

€59,-

Meer informatie

Xtrazex 

Met Xtrazex begin je direct aan een intensere gevoelsbeleving tijdens de intieme momenten met jouw partner. Geef jullie seksleven een spannende boost en bestel Xtrazex vandaag nog!

Intimiteit in relatie
Met Xtrazex verhoog jij het comfort en de intensiteit van jouw seksleven. Het product zorgt voor een intensere gevoelsbeleving en laat je ook langer genieten van het moment. Het vormt niet alleen een flinke boost voor jezelf maar ook voor jouw partner in bed! Bij het gebruik van het Xtrazex product wordt je bloedcirculatie gestimuleerd wat dus voor een hogere gevoelsbeleving zorgt. Xtrazex is ideaal om de intimiteit terug te brengen in de relatie. De potentie verhoging van het product draagt bij aan:

  • Verhoging in comfort
  • Stimulatie in de bloedcirculatie
  • Intensere belevenis tijdens de intieme momenten

Verhoog je potentie met Xtrazex
Doordat de bloedcirculatie in je lichaam door Xtrazex wordt gestimuleerd beleef je de love making momenten en de intimiteit nog intenser. Hierdoor kun je dus optimaal genieten van alle seksuele ervaringen samen met je partner! Zodra je ons pakketje ontvangt, kun je gelijk aan de slag. Het gebruik van Xtrazex gaat eenvoudig en snel. Mix het bruistablet met 200ml lauwwarm water en wacht tot het helemaal is opgelost. Het is aanbevolen om de tablet 1 keer per dag in te nemen.

Xtrazex zorgt ervoor dat het plezier in bed verder zal stijgen. Start vandaag nog jouw reis naar nieuwe intieme momenten met je partner! Wij zorgen ervoor dat het pakketje discreet bij jou wordt thuisbezorgd. Houd het product buiten het bereik van kinderen.

Bestel Xtrazex bij Dorivit!
Ben je geïnteresseerd geraakt in Xtrazex en wil je de intimiteit weer terug in jouw relatie? Bestel het product nu direct via onze website. Voor aanvullende vragen omtrent het gebruik of de bestelprocedure raden wij je aan om contact met ons op te nemen. Je kunt mailen naar klantenservice@dorivit.nl of bellen naar het nummer 085 - 273 17 55.

Gebruiksadvies

Reviews

Er zijn voor dit product nog geen reviews geplaatst.

Schrijf een review

Vul een beoordeling in

Bekijk ook deze Lifestyle producten

Lifestyle

Black Latte 1+1

Moeite met afvallen? Met Black Latte koffiepoeder vliegen de kilo's er vanaf. Check de site! ✔L... Lees meer

€65,50

Direct leverbaar

Lifestyle

Xtrazex

Op zoek naar een boost in jouw seksleven? Met Xtrazex zorg je voor een intensere gevoelsbelevenis... Lees meer

€59,-

Direct leverbaar

Lifestyle

Black Latte

Moeite met afvallen? Met Black Latte koffiepoeder vliegen de kilo's er vanaf. Check de site! ✔L... Lees meer

€59,-

Tijdelijk niet leverbaar

Lifestyle

Titan Gel

Wil jij het langer volhouden in bed? Met Titan Gel van Dorivit is het mogelijk. Stimuleer een nog... Lees meer

€59,-

Direct leverbaar