BE
Lifestyle

Upsize

Vind je een chirurgische ingreep te duur? Bestel dan UpSize Crème! Perfect voor ✔Grotere & Stevigere Borsten ✔Borstlifting ✔Minder striae.

1 +

€59,-

Meer informatie

Upsize

Wat is UpSize Crème?
Gun jezelf die mooie stevige borsten met UpSize Crème! Met deze crème kun jij binnen afzienbare tijd ook een mooie decolleté behalen! Strakke en volle borsten zijn de wens van bijna iedere vrouw. Om deze wens te ondersteunen is de Upsize crème ontwikkeld. 

Vollere borsten met UpSize Crème
Vergeet jij ook altijd je borsten en decolleté te verzorgen tijdens je verzorgingsroutine? Terwijl een bodylotion voldoende voedend kan zijn voor de rest van het lichaam kan de gevoelige huid rondom de borsten meestal extra aandacht gebruiken in de vorm van een borstverstevigende crème. De UpSize Crème biedt vele voordelen:

  • Verzorgend en voedend
  • Verzachtend (ook voor de gevoelige huid)
  • Bevordert elasticiteit van de huid
  • Draagt bij aan een zachte structuur

Stevige borsten
Een mooi decolleté vormt voor veel vrouwen een grote trots. Daarnaast zijn er ook veel vrouwen die graag vollere borsten willen hebben. De UpSize Crème vormt hier de ideale oplossing. Dit is een rijke crème speciaal ontwikkeld om de elasticiteit en het uiterlijk van de borsten te behouden en te verstevigen. Het behalen van een voller en gezonder decolleté is hierbij het einddoel.

Upsize is verrijkt met o.a. rozenolie en centella extract. Deze crème is bedoeld voor de verzorging van de borsten en het decolleté. UpSize Crème bestellen zorgt ervoor dat jij weer trots bent op je borsten.

Hoe gebruik je UpSize Crème?
UpSize Crème gebruik je voor een optimaal resultaat liefst tweemaal per dag. De aanbevolen duur van de behandeling met deze borstverstevigende crème is minimaal 4 weken. De crème is is geschikt voor alle leeftijden en huidtypes. De borstvergrotende creme breng je aan op een schone huid. Verdeel een kleine hoeveelheid over de huid rondom de borsten en op het decolleté. Masseer dit licht in door gebruik te maken van cirkelvormige bewegingen. Doordat de crème een zachte textuur heeft is deze zeer gemakkelijk aan te brengen. Daarnaast trekt deze ook vrij snel in.

Gun jezelf mooie, stevige borsten: bestel UpSize Crème
Gun jij jezelf weer een mooi decolleté, maar heb je nog vragen over UpSize Crème? Neem eenvoudig contact met ons op! Telefonisch zijn wij te bereiken op 085 - 273 17 55 of mail naar klantenservice@dorivit.nl. Wij helpen je graag naar een decolleté om trots op te zijn!

Gebruiksadvies

Reviews

Er zijn voor dit product nog geen reviews geplaatst.

Schrijf een review

Vul een beoordeling in

Bekijk ook deze Lifestyle producten

Lifestyle

Black Latte 1+1

Moeite met afvallen? Met Black Latte koffiepoeder vliegen de kilo's er vanaf. Check de site! ✔L... Lees meer

€65,50

Direct leverbaar

Lifestyle

Xtrazex

Op zoek naar een boost in jouw seksleven? Met Xtrazex zorg je voor een intensere gevoelsbelevenis... Lees meer

€59,-

Direct leverbaar

Lifestyle

Black Latte

Moeite met afvallen? Met Black Latte koffiepoeder vliegen de kilo's er vanaf. Check de site! ✔L... Lees meer

€59,-

Tijdelijk niet leverbaar

Lifestyle

Titan Gel

Wil jij het langer volhouden in bed? Met Titan Gel van Dorivit is het mogelijk. Stimuleer een nog... Lees meer

€59,-

Direct leverbaar