Health

Detoxic

Gemakkelijk en met geneeskrachtige ingrediƫnten je lichaam van binnen reinigen en ontgiften is mogelijk met Detoxic. Bestel vandaag nog online bij Dorivit!

1 +

€59,-

Meer informatie

Detoxic

Detoxic – je lichaam van binnen reinigen
Reinig je lichaam direct! Ons lichaam zit van nature vol met vieze afvalstoffen die met een Detoxic kuur bijna allemaal uit het lichaam kunnen worden verwijderd.

Wil je een gezond en energiek lichaam? Wij hebben Detoxic ontwikkeld om de reiniging van het lichaam te ondersteunen. Detoxic is een voedingssupplement en bevat geneeskrachtige planten zoals: duizendblad, kruidnagel en duizendguldenkruid.

Lichaam reinigen met Detoxic’s ingrediënten
Detoxic bestaat uit verschillende genezende en reinigende ingrediënten. Elk ingrediënt heeft een bewezen helende werking en helpt om het lichaam te reinigen:

Duizendblad:
Deze plant is bloedstelpend, bloedzuiverend, ontstekingsremmend en werkt voornamelijk voor de versterking van bloedvaten. Een goed circulerende bloedsomloop helpt enorm bij het inwendig reinigen van het lichaam, aangezien onzuiver bloed niet op één plek blijft.

Kruidnagel:
Dit kruid is sterk van smaak en biedt hulp bij verschillende taken van het lichaam, zoals de spijsvertering en het bestrijden van infecties. Ook helpt het met detoxen en het voorkomen van diabetes en kanker. Kruidnagel bevat eugenol wat antibacterieel werkt en verdoofd. Naast eugenol bevat de plant ook vele andere gezonde reinigingsmiddelen zoals antioxidanten en mineralen. Daarnaast is het een bron van vitaminen, met name vitamine C en B12.

Duizendguldenkruid:
Dit kruid wordt vaak gebruikt om maagproblemen en leverziekten te bestrijden en verhelpen. Het is een zeer sterke antioxidant die rijk is aan tal van werkzame stoffen, zoals flavonoïden, bitterstoffen en xanthonen. Het kruid is uitermate geschikt om het lichaam te ontgiften. Dit komt vooral doordat er meer speeksel vrijkomt wat helpt om de spijsvertering te bevorderen. Het heeft een licht laxerende werking. 

Je lichaam ontgiften is nog nooit zo gemakkelijk geweest!
Detoxic maakt het lichaam reinigen ontzettend gemakkelijk:

  • Makkelijk in te nemen, in capsule-vorm
  • Bevat geneeskrachtige planten
  • Mag in combinatie met ieder dieet/leefstijl
  • Voor zowel mannen als vrouwen
  • Reiniging van het lichaam

Hoe gebruik je Detoxic?
Door de capsule-vorm is Detoxic makkelijk in te nemen. Neem de capsules tweemaal daags na een maaltijd in met een groot glas water. Voor een optimaal resultaat, afvoer en hydratatie dien je gedurende het gebruik van Detoxic ruim voldoende water te drinken om het lichaam compleet van binnen te reinigen en te ontgiften.

Meer informatie over Detoxic nodig?
Benieuwd naar een gezonde vorm van detoxen? Probeer het dan vandaag nog! Neem contact met ons op via klantenservice@dorivit.nl of bel ons via 085 – 273 1755. Wij helpen je graag verder!

Gebruiksadvies

Reviews

Er zijn voor dit product nog geen reviews geplaatst.

Schrijf een review

Vul een beoordeling in

Bekijk ook deze Health producten

Health

Varikosette 1 stuk

Verfrissend en verzachtend. Varikosette is speciaal ontwikkeld voor zware en vermoeide benen. Bek... Lees meer

€39,-

Direct leverbaar

Health

Varikosette 2 stuks

Verfrissend en verzachtend. Varikosette is speciaal ontwikkeld voor zware en vermoeide benen. Bek... Lees meer

€59,-

Direct leverbaar

Health

Varikosette 3 stuks

Verfrissend en verzachtend. Varikosette is speciaal ontwikkeld voor zware en vermoeide benen. Bek... Lees meer

€79,-

Direct leverbaar

Health

Motion Free

Wij hebben voor jou de Motion Free balsem. De balsem zorgt ervoor dat je de vermoeide of overbela... Lees meer

€59,-

Direct leverbaar