BE
terug

Het is belangrijk om verantwoord en gezond af te vallen en daarnaast alsnog voldoende vitamines binnen te krijgen. Het is dus niet de bedoeling om jezelf uit te hongeren, want vroeg of laat krijg je daar vreetbuien van. Het helpt om af te vallen met zo veel mogelijk natuurlijke producten, zodat je lichaam de stoffen makkelijker en beter kan opnemen. Factoren die helpen bij het afvallen zijn een verhoogde stofwisseling, een verhoogde vetverbranding en een verminderd hongergevoel. Daarnaast is het vanzelfsprekend dat je afvalt door minder calorieën binnen te krijgen. Maar welke ingrediënten zorgen daarvoor?

Actieve kool
Actieve kool zuivert het lichaam door giftige stoffen te verwijderen, waardoor
de spijsvertering wordt bevorderd. Ook verwijdert het overtollig vet uit het bloed en gehele lichaam. Hierdoor wordt jouw vetpercentage lager en zal je sneller afvallen.

Kokosmelk
Kokosmelk bevat bepaalde vetten die worden gebruikt om je lichaam energie te geven. Hierdoor worden er minder andere vetten opgeslagen in het lichaam en zal er meer verbranding plaatsvinden. Kokosmelk verlaagt ook het hongergevoel, waardoor je dus minder vaak zal eten en dus minder calorieën binnenkrijgt.

L-carnitine
L-carnitine verhoogt de afbraak van vetten en helpt de opstapeling van lichaamsvet te voorkomen. Ook wordt het cholesterolniveau in het bloed verlaagd, waardoor deze stof een gezonde invloed heeft op de bloeddruk.

Omega 3
De inname van omega 3 vetzuren zal opgeslagen vet makkelijker helpen verbranden. Vervolgens wordt het metabolisme versneld, waardoor de kilo’s er veel sneller af gaan.

Daarom is er nu een product op de markt gebracht, speciaal met deze actieve ingredienten: Black Latte Shake. 
Het is een afval shake die je helpt om het gewicht in balans te krijgen.

Bekijk nu de Black Latte Shake!

Datum: 17-01-2020

Reacties