terug

Het is bijna Kerst en je wilt iemand verrassen met het perfecte kerstcadeau. Hoe kan je dit op een leuke manier doen? Wij helpen je met het vinden van een cadeau. Lees hieronder onze cadeau tips..

Wijn

Rood, wit, biologisch of alcoholvrij: een lekkere wijn is leuk om te geven én leuk om te krijgen. Plus je kunt er meteen 1 opentrekken tijdens het kerstdiner. Dat is pas een win-win situatie!

Een leuk alternatief is een bezoek aan een wijnproeverij of wijnbar. Zo is het gelijk een gezellig uitstapje.

Verzorgingsproducten

Zowel mannen als vrouwen gebruiken het en hebben het nodig: verzorgingsproducten. De één misschien intensiever dan de ander; maar iedereen geniet van een heerlijke parfum, een fijne crème of een lekkere doucheschuim. Specifiekere cadeaus zijn bijvoorbeeld een goede baardolie of een favoriete make-up set.

Hiermee laat je zien dat je diegene kent en weet je dat je altijd goed zit!

Boeken

Als je nog een cadeau zoekt voor iemand die wel van lezen houdt, kun je eigenlijk geen misstap doen met de voor de hand liggende keus: een goed boek.

Boekliefhebbers hebben nooit te veel boeken. Daarnaast is dit een mooi moment om te laten zien dat je de persoon kent en weet waar hij/zij van houdt. Probeer bijvoorbeeld achter de favoriete auteur of genre te komen.

Datum: 11-12-2019

Reacties