terug

Nog een paar dagen wachten en dan start de zomer. De laatste paar dagen heeft het flink geregend, maar binnenkort komen de mooie en warme dagen weer tevoorschijn. Tijd voor die leuke zomeroutfits. Worstel je zelf alleen nog met die laatste hardnekkige kilo’s die er maar niet af lijken te gaan? Zet dan nu je beste beentje voor en begin met afvallen voordat het te laat is.

‘Maar dat heb ik al zo vaak geprobeerd en niets helpt..’ Natuurlijk blijft het lastig om af te vallen met veel sporten en weinig eten, daardoor heb je de hele dag honger en krijg je last van eetbuien. Of nog erger: ben je eindelijk een paar kilo kwijtgeraakt en dan komt het de weken daarna er twee keer zo snel weer aan, het welbekende jojo-effect. Herkenbaar? We horen helaas niet anders. Belangrijk om hier wat verandering in te brengen.

  • Ten eerste is het belangrijk om jezelf niet uit te hongeren, dit werkt alleen maar averechts.
  • Ten tweede is het van belang om niet te snel af te willen vallen, maar rustig op en af te bouwen. Zo raakt je lichaam niet uit balans en voorkom je het jojo-effect.
  • Ten slotte is het handig om 1x per week een ‘cheatday’ in te voeren, zodat je minder last krijgt van eetbuien.

‘Oké heel fijn deze tips, maar nog steeds blijf ik het hongergevoel houden als ik minder ga eten en wil ik niet beginnen aan een dikke shake die als maaltijdvervanger dient op zulke hete zomerdagen..’ Het liefst willen we alles blijven eten wat we lekker vinden zonder honger te moeten lijden. Dan zijn de meeste afvalproducten niet voor jou gemaakt. Gelukkig hebben wij wel een product dat precies aansluit bij jouw wensen:

Ecoslim nu voor €54

Dit zijn bruistabletten die het hongergevoel stillen, waardoor je dus makkelijker kunt afvallen. Ook stimuleert het de vetverbranding. Zeker op hete zomerdagen is het goed en fijn om veel te drinken. Los deze bruistabletten op in water en geniet van de ideale dorstlesser.

Tip: verwen jezelf en maak het geheel nóg lekkerder en frisser door bijv. ijsblokjes, muntblaadjes of schijfjes limoen toe te voegen. Variëren kan volop met deze makkelijke tabletten.

Datum: 19-06-2019

Reacties